Ποιος μπορεί να νοικιάσει αυτοκίνητο;

Όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ιθαγένειας, ηλικίας 23 έως 70 ετών που έχουν λάβει άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες πριν από τη στιγμή της ενοικίασης έχουν το δικαίωμα να νοικιάσουν αυτοκίνητο.

Χρειάζεστε υποθήκη, πιστωτική κάρτα για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο;

Όχι, δεν χρειάζεται εγγύηση ή πιστωτική κάρτα για την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Μπορεί να παραταθεί η περίοδος ενοικίασης;

Ναι, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια μίσθωσης μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης από την εταιρεία μας.

Ποια έγγραφα απαιτούνται για την εγγραφή της μίσθωσης;

Για την εγγραφή της μίσθωσης, πρέπει να έχετε διαβατήριο και άδεια οδήγησης να έχετε πάρει για τουλάχιστον ένα έτος πριν την ημερομηνία μίσθωσης.

Σε ποιες πόλεις μπορώ να πάρω ή να επιστρέψω το αυτοκίνητο;

Σε οποιοδήποτε σημείο έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, τη Χαλκιδική, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG)

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης;

Όλοι οι φόροι και τέλη, η βασική ασφάλιση αυτοκινήτων (CDW), απεριόριστη χιλιομετρική διαδρομή, παράδοση αυτοκινήτου, πρόσθετος οδηγός, οδική βοήθεια 24/7 αντικατάσταση αυτοκινήτου.

Ποια είναι η ελάχιστη / μέγιστη περίοδος μίσθωσης;

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 3 ημέρες, η μέγιστη – 90 ημέρες.

Μπορώ να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να ταξιδέψω έξω από την Ελλάδα;

Όχι! Απαγορεύεται η διέλευση των συνόρων της χώρας στα οχήματα Space Rental.

Ποιους τρόπους και πότε μπορώ να πληρώσω το ενοίκιο;

Για να ολοκληρώσετε την κράτηση, πρέπει να πληρώσετε προπληρωμή 10%, ενώ το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καταβληθεί με την παραλαβή του αυτοκινήτου, μετρητών, πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής κάρτας.Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξοφλήσετε νωρίτερα ολόκληρο το ποσό της κράτησης.

Τι ώρα μπορώ να πάρω ή να επιστρέψω το αυτοκίνητο;

Η παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου πραγματοποιείται 24 ώρες το 24ωρο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μπορώ να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο με πλήρη ασφάλιση;

Ναι. Θα πρέπει να υποδεικνύετε κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας στον ιστότοπο. Το κόστος υπηρεσίας είναι 20 € / ημέρα.

Τι είναι η ασφάλιση CDW;

Η βασική ασφάλιση του CDW περιορίζει το ποσό ευθύνης για ζημιές από 470 ευρώ σε 3.600 ευρώ, ανάλογα με το αυτοκίνητο.* Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ευθύνη και το ποσό της ζημίας είναι 2.000 ευρώ, πληρώνετε μόνο 470 ευρώ.* Εάν έχετε εμπλακείτε σε ατύχημα χωρίς δική σας ευθύνη, δεν πληρώνετε τίποτα.

Τι είναι η ασφάλιση FDW;

Ασφάλιση CASCO (FDW) Περιορίζει το ποσό ευθύνης για ζημιά σε αυτοκίνητο στα 230 ευρώ.* Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ευθύνης και το ποσό της ζημίας είναι 2.000 ευρώ, τότε πληρώνετε μόνο 230 ευρώ για μια χρέωση γραφικής παράστασης.* Εάν εμπλακείτε σε ένα ατύχημα όχι από την υπαιτιότητά σας, δεν πληρώνετε τίποτα.

Τι είναι ένας επιπλέον οδηγός;

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για δύο οδηγούς.* Πρόσθετος οδηγός εκδίδεται δωρεάν και δεν επηρεάζει το ποσό της σύμβασης.

Τι δεν καλύπτει η ασφάλιση;

Καμία ασφάλιση δεν καλύπτει ζημιά:- κατά τη μεταφορά του οχήματος στο πλοίο ·- εάν διαπιστωθεί ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών.- σε περίπτωση βλάβης που προκαλείται από την οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.- σε περίπτωση βλάβης στον πυθμένα, στις ζάντες, στα ελαστικά, στους καθρέπτες, στην κεραία, στο παρμπίζ και το εσωτερικό του οχήματος.- σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων μέσα στο αυτοκίνητο,- σε περίπτωση ατυχήματος που συνέβη κατά την οδήγηση αυτοκινήτου από οδηγό ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος στη σύμβαση μίσθωσης.- σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης του κλειδιού του οχήματος.- σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης πρόσθετου εξοπλισμού.